MASA TENİSİ ŞAMPİYONUNDAN BAŞKAN İSMET YILDIRIM'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Tarih : 31 Mart 2021
MASA TENİSİ ŞAMPİYONUNDAN BAŞKAN İSMET YILDIRIM'A TEŞEKKÜR ZİYARETİÜmraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Ali Efe Depe, Masa Tenisi İstanbul Şampiyonası Yıldız Erkek kategorisinde şampiyonluk ipini göğüsledi. Ödülünü alan sporcu Depe, sevincini Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ı ziyaret ederek paylaştı.

Spora ve sporcuya yaptığı hizmetlerle dikkat çeken Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu kez Masa Tenisi İstanbul Şampiyonası Yıldız Erkek kategorisinde şampiyonluk ipini göğüsleyen Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Ali Efe Depe'yi makamında ağırlayarak, sporcunun sevincine ortak oldu. Başkan Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporcuya kariyerinde başarılar diledi. Sporcu Ali Efe Depe ise, desteklerinden dolayı Başkan Yıldırım'a teşekkür etti.