ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Kültür-Sanat Sezonu Yeni Dönem Açılışı Cuma Günü Yapılacak

Tarih : 08 Ekim 2019
Kültür-Sanat Sezonu Yeni Dönem Açılışı Cuma Günü YapılacakÜmraniye Belediyesi 2019-2020 Kültür-Sanat Sezonu, 11 Ekim Cuma günü Saat 19:00'da Nikâh Sarayı’nda gerçekleştirilecek programla açılacak.

Ümraniye Belediyesi 2019-2020 Kültür-Sanat Sezonu, 11 Ekim Cuma günü Saat 19:00'da Nikâh Sarayı’nda gerçekleştirilecek programla açılacak.

Düzenlediği kültür sanat programları ile İstanbul’da olduğu gibi Türkiye çapında da adından sıkça söz ettiren Ümraniye Belediyesi, yeni sezonun açılışını bir programla gerçekleştirecek. Bu yıl da zengin ve kaliteli bir kültür-sanat ajandası hazırlayan Ümraniye Belediyesi, genciyle yaşlısıyla her kesimin ilgi gösterip keyif alacağı yüzlerce programı sanatseverlerle buluşturacak.

Bu yılki kültür-sanat sezonunun açılış programı Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda gerçekleştirilecek. Kokteylle başlayacak olan programda enstrümantal canlı müzik dinletisinin yanı sıra Kum Sanatı Sanatçısı Veysel Çelikdemir’in kum sanatı gösterisi yer alacak. Resul Çelik’in “Gizem Dolu Anadolu” adlı fotoğraf sergisinin açılışının da yapılacağı programda, ünlü Türk Sanat Müziği Sanatçısı Bekir Ünlüataer bir de konser verecek. 

Ümraniyelileri sezonun açılış programına davet eden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Bu yıl hemşehrilerimiz unutamayacakları bir kültür-sanat sezonu yaşayacak. Ümraniyeli hemşehrilerimizi nikâh sarayımızda düzenleyeceğimiz açılış programımıza davet ediyorum” dedi.