ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Kültür-Sanat Okulda Başlar Programları Devam Ediyor

Tarih : 08 Ocak 2020
Kültür-Sanat Okulda Başlar Programları Devam EdiyorYazar Yusuf Özkan Özburun, Namık Kemal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Kültür-Sanat Okulda Başlar programına konuşmacı olarak katıldı.

Yazar Yusuf Özkan Özburun, Namık Kemal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Kültür-Sanat Okulda Başlar programına konuşmacı olarak katıldı.

 Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birlikte düzenlenen Kültür-Sanat Okulda Başlar programları devam ediyor. Farklı okullarda alanında uzman olan konukların ağırlandığı programlarda gerçekleşen seminerler öğrencilerin sosyalleşmesine katkı sağlıyor.

Yazar Yusuf Özkan Özburun, Namık Kemal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Kültür-Sanat Okulda Başlar programına konuşmacı olarak katılarak “Hayatı Bilgece Yaşamak” adlı bir seminer verdi. Özburun, programda öğrencilere hayatı anlamlı yaşamanın ne demek olduğunu anlattı.

Namık Kemal Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Yazar Yusuf Özkan Özburun tarafından verilen semineri ilgiyle izledi.

FOTO GALERİ