ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Kültür-Sanat Okulda Başlar Programları Devam Ediyor

Tarih : 14 Kasım 2019
 Kültür-Sanat Okulda Başlar Programları Devam EdiyorYazar Süleyman Faruk Göncüoğlu, Kültür-Sanat Okulda Başlar programında Eczacı Neşem Özlen Güray Anadolu Lisesi öğrencilerine seminer verdi.

Yazar Süleyman Faruk Göncüoğlu, Kültür-Sanat Okulda Başlar programında Eczacı Neşem Özlen Güray Anadolu Lisesi öğrencilerine seminer verdi.

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür-Sanat Okulda Başlar programları ilgiyle takip ediliyor. Bu kapsamda düzenlenen etkinlikler sayesinde lise öğrencileri alanında uzman isimlerle bir araya geliyor. Verilen seminerler öğrencilerin sosyalleşmesine ve farklı bakış açıları kazanmalarına katkı sağlıyor.

Eczacı Neşem Özlen Güray Anadolu Lisesi, Yazar Süleyman Faruk Göncüoğlu’nu konuk etti. Yazar Göncüoğlu öğrencilere İstanbul’un Künyeleri “Semtler” adlı bir seminer verdi. Göncüoğlu konuşmasında bir şehrin inşasında milli duyguların, örf, adet ve geleneklerin önemine vurgu yaptı. Bu unsurlardan kopmanın, medeniyete yansıyan olumsuz etkilerinden de söz eden Göncüoğlu, İstanbul’un semtlerini ele alarak, şehrin medeniyet tarihi hakkında bilgi verdi.

Eczacı Neşem Özlen Güray Anadolu Lisesi öğrencileri Yazar Süleyman Faruk Göncüoğlu’nun verdiği semineri ilgiyle takip etti.

FOTO GALERİ