ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Kültür-Sanat Okulda Başlar Programları Başladı

Tarih : 14 Ekim 2019
Kültür-Sanat Okulda Başlar Programları BaşladıÜmraniye Belediyesi ile Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘Kültür-Sanat Okulda Başlar’ programları başladı.

Ümraniye Belediyesi ile Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘Kültür-Sanat Okulda Başlar’ programları başladı.

Ümraniye Belediyesi ile Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eğitim-öğretim dönemlerinde uygulamaya koyduğu ‘Kültür-Sanat Okulda Başlar’ programları, Erkut Soyak Anadolu Lisesi’nde Recep Demirkaynak’ın stand-up gösterisi ile başladı. Alanında isim yapmış isimlerin konuk olduğu programın ilki olan stand-up gösterisine, liseli öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Ümraniye Belediyesi, eğitim-öğretim dönemlerinde Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile birlikte lise öğrencileri için ‘Kültür-Sanat Okulda Başlar’ programları düzenliyor. Alanında isim yapmış olan yazarlar, sanatçılar, sporcular, akademisyenler, araştırmacılar ve gezginlerle öğrencilerin bir araya getirildiği programlar, her defasında farklı okullarda gerçekleştirilirken, bu programlarda öğrencilerin farklı bakış açıları kazanmaları için söyleşiler düzenleniyor. Rutin okul programları arasında bu etkinlikler vesilesiyle öğrencilerin sosyalleşmeleri ve farklı alanlarda bilgi sahibi olmaları hedefleniyor.

 Ekim ayı içerisinde Ümraniye’de gerçekleştirilmesi planlanan programlar ise şöyle:

15 Ekim Salı, Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi/Bağımlılık ve Teknoloji Bağımlılığı, Osman Atalay

17 Ekim Perşembe, Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi/Hayattan Sahneler, Dursun Ali Taşçı

24 Ekim Perşembe, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi/Birbirine Bakan Aynalar “Edebiyat ve Medeniyet”, Doç. Dr. Mehmet Samsakçı, Prof. Dr. Mehmet Tekin

28 Ekim Pazartesi, Şehit Erol İnce Kız İmam Hatip Lisesi/Nasıl Fatih Olunur? Dr. Ahmet Anapalı

FOTO GALERİ