ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

KİTAP FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Tarih : 24 Kasım 2022
KİTAP FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYORÜmraniye Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği kitap fuarı ilgi görmeye devam ediyor. Her gün binlerce kitapseverin ziyaret ettiği fuar, 27 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve Anadolu yakasının en büyük kitap fuarı olma özelliğini taşıyan Ümraniye Kitap Fuarı 7’den 70’e her yaştan kitapseveri ağırlamaya devam ediyor. Kitap tutkunları, sevdikleri yazarlarla bir araya gelerek kitaplarını imzalatıyor. 100’den fazla yayınevinin yer aldığı fuarda okuyucular önemli yazarların söyleşilerine katılma fırsatı da buluyor. Açılışı geçtiğimiz cumartesi günü Başkan İsmet Yıldırım tarafından yapılan fuarda farklı türlerde on binlerce kitap yer alıyor.

Kapılarını 10.00’da açan ve 20.00’ye kadar ziyaretçi kabul eden 3. Ümraniye Kitap Fuarı, 27 Kasım Pazar gününe kadar sürecek.

Önemli İsimlerden Söyleşiler

Ümraniye Kitap Fuarı bu yıl da yine önemli isimleri okuyucularla bir araya getiriyor. Fuar alanında yer alan konferans salonunda düzenlenen söyleşiler kitapseverlerin ilgisiyle karşılanıyor.  Prof. (hc) M. Uğur Derman, Mehmet Mazak, Said Ercan, İsmail Kara, Prof. Dr. Nabi Avcı, Kemal Sayar, Ozan Bodur, Celal Al, H. Yıldırım Ağanoğlu, Mehmet Kamil Berse, Mine Sota, Reşat Gürel ve Hayati İnanç fuara katılarak, söyleşi gerçekleştirdi.

FOTO GALERİ