Kent Konseyi Gençlik Meclisi Çalıştayları Başlıyor

Tarih : 12 Ekim 2020
Kent Konseyi Gençlik Meclisi Çalıştayları BaşlıyorÜmraniye Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Ümraniye Belediyesi ile birlikte yürüttüğü Gençlik Çalıştayları’nın ilki, 17-18 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu yıl internet üzerinden çevrimiçi olarak yapılacak çalıştaya başvurular başladı.

Ümraniye Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin “Gönüllülük” teması ile gerçekleştireceği ilk ‘Çevrimiçi Gençlik Çalıştayı’na, proje yazan ya da yazmak isteyen tüm adaylar davet edildi. Zoom bağlantısı üzerinden 17-18 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek çalıştaya katılan katılımcılara çeşitli eğitimler verilecek.

KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ

Başvuru Tarihi:9-14 Ekim 2020