ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

KASTAMONULULAR ÜMRANİYE’DE İFTARDA BULUŞTU

Tarih : 18 Mart 2024
KASTAMONULULAR ÜMRANİYE'DE İFTARDA BULUŞTUÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kastamonulu hemşehriler ile iftar programında bir araya geldi.

Ümraniye Nikah Sarayı’nda düzenlenen programa Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya da katıldı.

Ramazan ayının mübarek olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan Başkan İsmet Yıldırım, “Rabbim bizleri bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ne de erişmemizi nasip etsin” dedi. Türkiye’nin son beş yılda yaşadığı hadiselere değinen Başkan İsmet Yıldırım, “Pandemi, sel, yangın ve en son yaşadığımız asrın felaketi deprem ile ülkemiz çok olumsuz badireler atlattı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ve 85 milyon vatandaşımızla çok ciddi çalışmalar yapıldı. Bizim birliğimiz bu. Bizim geleneğimiz budur. 22 yıldır Cumhurbaşkanımıza tam destek verdiniz. Allah sizlerden razı olsun” dedi. 31 Mart Seçimleri'nin önemine değinen Başkan Yıldırım, “İstanbul maalesef nadasa kaldı. Felaket haline geldi. Verilen sözler tutulmadı. İstanbul’umuz hizmetten uzak kaldı. İnanıyorum ki, İstanbul 31 Mart’ta muradına erecek. Murat Kurum ile birlikte bütün ilçe belediyelerimizle hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

FOTO GALERİ