ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

KARLI HAVADA DIŞARI ÇIKAMAYANLARI UNUTMADIK

Tarih : 16 Şubat 2021
KARLI HAVADA DIŞARI ÇIKAMAYANLARI UNUTMADIKİstanbul’da devam eden kuvvetli kar yağışı ve fırtına sebebiyle, evinden çıkamayan 65 yaş üzeri vatandaşlar, hamile, engelli, Covid-19 tanısı konan ve temaslı olan vatandaşlar için Ümraniye Belediyesi harekete geçti. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların talepleri doğrultusunda market alışverişlerini yapıp evlerine bırakıyor.

İstanbul’da devam eden kuvvetli kar yağışı ve fırtına sebebiyle, evinden çıkamayan 65 yaş üzeri vatandaşlar, hamile, engelli, Covid-19 tanısı konan ve temaslı olan vatandaşlar için Ümraniye Belediyesi harekete geçti. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların talepleri doğrultusunda market alışverişlerini yapıp evlerine bırakıyor.

Yoğun kar yağışı etkisini sürdürürken, Ümraniye Belediyesi de komşularını unutmadı. Belediye, evlerinden çıkamayan 65 yaş üzeri vatandaşlar, engelli, hamile, Covid-19 teşhisi konan ve temaslı olan vatandaşlarımıza yardım eli uzatıyor. 7/24 saat esasına göre hizmet veren Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda market alışverişlerini yaparak, evlerine teslim ediyor.

FOTO GALERİ