Kardeş Belediyelere İnsan Kaynakları Ziyareti

Tarih : 04 Ağustos 2020
Kardeş Belediyelere İnsan Kaynakları ZiyaretiÜmraniye Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tecrübe paylaşımı ve işbirliği amacıyla kardeş belediyelere ziyaret uygulamasına başladı.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Zekeriya Karakurt’un insan kaynakları ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği ilk ziyaret Pendik Belediyesi’ne oldu.  Ziyarette, belediyelerimizde çalışanların memnuniyeti, verimli çalışma, etkili yönetim ve insan kaynakları süreçleri ele alındı.

Karşılıklı tecrübe ve uygulama paylaşımında bulunulan görüşme kapsamında çalışanların hizmet içi eğitim uygulamaları ve halka yönelik hizmet kalitesini artırmak amacıyla insan kaynaklarının geliştirilmesi hakkında fikir alış verişi yapıldı.

Tecrübe paylaşımı ziyaretleri önümüzdeki günlerde diğer kardeş belediyelerle devam edecek.