ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

"İŞİM VAR. OKULA GİDİYORUM" STAJYERLERİNDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Tarih : 13 Temmuz 2021
"İŞİM VAR. OKULA GİDİYORUM" STAJYERLERİNDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR ZİYARETİBaşkan İsmet Yıldırım, "İşim Var. Okula Gidiyorum" projesinde kaydı olan ve belediyede staj yapan gençleri makamında misafir etti.

Eğitim ve gençlerle ilgili önemli işler yapan Ümraniye Belediyesi, bir süre önce “İşim Var. Okula Gidiyorum” adlı projeyi hayata geçirdi. Proje ekibi yoğun çalışmalar neticesinde, Ümraniye’de eğitimini yarıda bırakmış çocuk ve gençleri tespit ederek, projeye dâhil etti. Projeye kaydedilen gençler, hem yeniden okullarına kavuşup, hem de ileride çalışmak istedikleri iş alanında uzmanlaşmaları için çeşitli işletmelere stajyer olarak yerleştirildi.

Ümraniye Belediyesi, “İşim Var. Okula Gidiyorum” projesine dâhil olan gençlerin bir kısmını belediyede staja kabul etti. Çeşitli birimlerde stajyer olarak görev yapan gençler, Başkan İsmet Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Başkan Yıldırım, genç misafirlerine eğitimin ve bir mesleğe sahip olmanın öneminden bahsederek, belediyedeki görevlerinde başarılar diledi. Gençler de, proje kapsamında belediyede staj yapma imkânını kendilerine sağladığı için Başkan Yıldırım’a teşekkür etti.

FOTO GALERİ