“İŞİM VAR. OKULA GİDİYORUM” PROJESİ DEVAM EDİYOR

Tarih : 24 Mayıs 2021
“İŞİM VAR. OKULA GİDİYORUM” PROJESİ DEVAM EDİYORÜmraniye Belediyesi’nin gençlere yönelik olarak hayata geçirdiği en önemli projelerden biri olan “İşim Var. Okula Gidiyorum” çalışmalarına devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi, gençlere yatırım yapmaya ve onların geleceğine yönelik örnek teşkil edecek projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Bir süre önce başlayan ve büyük ilgi gören “İşim Var. Okula Gidiyorum” projesi çalışmalarına tam kapanmadan dolayı ara vermişti. Kademeli normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte projede kayıtlı olan gençler işlerinin başına yeniden döndü.

“İşim Var. Okula Gidiyorum” projesi ekibi de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekip üyeleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle projeye dâhil olan tüm öğrencileri arayarak bayramlarını kutladı. Ekipler ayrıca öğrencilere Başkan İsmet Yıldırım’ın selamını ileterek, kendilerinden dersleri ve notlarıyla ilgili bilgi aldı.