ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

İKİNCİ BAHAR MERKEZİ YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR

Tarih : 25 Şubat 2021
İKİNCİ BAHAR MERKEZİ YAKINDA HİZMETE AÇILIYORÜmraniye Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşlarımızı sevindirecek projesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. İkinci baharını yaşayan çiftlerin daha keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla inşasına başlanan "Mevlana Parkı İkinci Bahar Merkezi’’ yapımında sona gelindi.

Ümraniye Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşlarımızı sevindirecek projesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. İkinci baharını yaşayan çiftlerin daha keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla inşasına başlanan "Mevlana Parkı İkinci Bahar Merkezi’’ yapımında sona gelindi.

Ümraniye, son yıllarda dikkat çeken projelere imza atmaya devam ediyor. Atatürk Mahallesi’nde hizmete açılacak olan "Mevlana Parkı İkinci Bahar Merkezi"nin çalışmalarında sona gelindi. Toplam inşaat alanı 250 metrekare’den oluşan ve modern mimarisiyle dikkat çeken tesis, misafirlerini en kısa zamanda ağırlamaya başlayacak.

"Mevlana Parkı İkinci Bahar Merkezi"nde,  ikinci baharını yaşayan komşular; geride bıraktıkları mutlu yılları yâd edecek ve en güzel muhabbetler eşliğinde vakit geçirebilecekler.

FOTO GALERİ