ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

İFTAR SOFRASI ŞEHİT AHMET ÜVENÇ PARKI’NDA KURULDU

Tarih : 26 Mart 2024
İFTAR SOFRASI ŞEHİT AHMET ÜVENÇ PARKI'NDA KURULDUÜmraniye’de her akşam kurulan iftar sofralarında binlerce kişi aynı sofrayı paylaşmaya devam ediyor. Başkan Yıldırım, iftar programlarında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, yerel seçimlerde destek istediğini söyledi.

Başkan Yıldırım, iftar öncesinde Ümraniye Nikah Sarayı’nda belediyenin ev sahipliğinde Büyük Birlik Partisi tarafından Muhsin Yazıcıoğlu’nu anmak için düzenlenen iftar programına uğrayıp, tek tek masaları dolaşarak sohbet etti. Sivas Koyulhisar Çandır Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği iftara da katılan Başkan Yıldırım, son olarak Cemil Meriç Mahallesi’ndeki Şehit Ahmet Üvenç Parkı’nda roman vatandaşlarla iftar yaptı. Semazen gösterisiyle başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Ardından ezanın okunmasıyla birlikte misafirler hep birlikte oruçlarını açtı.

İftar programında konuşan Başkan İsmet Yıldırım, “Ramazanınız mübarek olsun. Bizi bir araya getiren rabbime binlerce kez şükürler olsun. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Başkan Yıldırım, romanlara yapılacak olan müzisyen eviyle ilgili müjdeli haberi de vererek, “Kendinizi ifade ettiğiniz bir kültür merkezi yapacağız. Ben müzisyen evi de diyorum. Söz verdiğim gibi inşallah yapacağız” dedi. 31 Mart yerel seçimlerini de hatırlatan Yıldırım, destek isteyerek, herkese katılımlarından dolayı teşekkür etti.

FOTO GALERİ