ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ümraniye’deydi

Tarih : 20 Mayıs 2019
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ümraniye'deydiÜmraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; programdan önce ilçe esnafını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Bakan Soylu vatandaşlarla hatıra fotoğraf çektirdi. Ardından Tantavi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programa katıldı. Programa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra; İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül ve muhtarlar katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; “Ehemmiyet verdiğimiz muhtarlık müessesesiyle alakalı yapılacakları konuşmak için zaman zaman muhtarlarımızla bir araya geliyoruz” ifadesini kullandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; konuşmasının ardından muhtarların karşılaştıkları sorunları ve taleplerini dinledi.

 

FOTO GALERİ