HULUSİ AKAR VE BAŞKAN YILDIRIM GENÇLERLE BULUŞTU

Tarih : 16 Mart 2024
HULUSİ AKAR VE BAŞKAN YILDIRIM GENÇLERLE BULUŞTUBaşkan İsmet Yıldırım, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ile birlikte Cemil Meriç İkinci Bahar Kıraathanesi'nde gençlerle bir araya geldi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, gönül belediyeciliği ve sosyal belediyecilik kapsamında gençlere önem veren çalışmalarını sürdürürken, gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Başkan İsmet Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya ile gençlerle Cemil Meriç İkinci Bahar Kıraathanesi'nde buluştu.

Hulusi Akar’dan Başkan Yıldırım’a Teşekkür

Gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Akar, tecrübe, bilgi ve görüşlerini paylaşırken, öğrencilere kariyerlerinde yardımcı olacak nasihatlerde bulundu. TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, gençlere verdiği önem ve eğitimlerine sağladığı destekten dolayı Başkan Yıldırım’a da teşekkürlerini iletti.