“Her Şehit Bir Kahramandır” Konulu Hikaye Yarışmasının Ödül Töreni Ümraniye’de Yapıldı

Tarih : 25 Nisan 2019
“Her Şehit Bir Kahramandır” Konulu Hikaye Yarışmasının Ödül Töreni Ümraniye'de Yapıldı15 Temmuz’u esas alan “Her Şehit Bir Kahramandır” konulu hikaye yarışmasının ödül töreni Ümraniye Şehit Erol İnce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlendi.

Gerçekleşen programa Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş’ın yanı sıra birçok eğitimci katıldı.

Programda bir selamlama konuşması gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş böyle güzel konulu bir yarışma düzenledikleri için Eğitim-Bir-Sen üyesi eğitimcilere teşekkür etti ve 15 Temmuz’un öneminden bahsederek sözlerini noktaladı.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 3. nolu şube öncülüğünde düzenlenen hikaye yarışmasına İstanbul genelinden birçok eğitim çalışanı katılım sağladı. Yarışmanın sonuçlanmasıyla ödül almaya hak kazanan eğitimcilerin ödüllerini almasının ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla program sona erdi.