ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Hentbol Takımımızdan Güzel Başlangıç

Tarih : 07 Ekim 2019
Hentbol Takımımızdan Güzel BaşlangıçÜmraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü hentbol takımı, hafta sonu İstanbul Hentbol Genç Erkekler Şampiyonası’nda önemli bir mücadeleye imza atarak, çıktığı iki karşılaşmada da rakiplerini yenmeyi başardı.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü hentbol takımı, hafta sonu İstanbul Hentbol Genç Erkekler Şampiyonası’nda önemli bir mücadeleye imza atarak, çıktığı iki karşılaşmada da rakiplerini yenmeyi başardı.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü hentbol takımı, hafta sonu Maltepe Müzahir Sille Spor Kompleksi’nde düzenlenen İstanbul Hentbol Genç Erkekler Şampiyonası’nda İstanbul İhtisas Spor Kulübü ve İstanbul Kartalları Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Cumartesi günü saat 16.45’te oynanan ilk karşılaşmada İstanbul İhtisas Spor Kulübü ile karşılaşan Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, karşılaşmayı 28-22 tamamlayarak galip geldi. Pazar günü saat 10.00’da ise, İstanbul Kartalları Spor Kulübü ile karşılaşan Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, bu maçı da 29-28’lik skorla tamamlayarak önemli bir galibiyete imza attı.