ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

HEM EĞİTEN HEM DE EĞLENDİREN OKUL YAKINDA BAŞLIYOR

Tarih : 16 Haziran 2021
HEM EĞİTEN HEM DE EĞLENDİREN OKUL YAKINDA BAŞLIYORÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ve her yıl yüzlerce çocuğun yaz tatilini daha keyifli ve verimli hale getiren Bilge Çocuk Yaz Okulu yakında başlıyor.

Ümraniye Belediyesi çocuk ve gençlere yönelik sosyal projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu projeler kapsamında uzun yıllardır düzenlenen Bilge Çocuk Yaz Okulu yüzlerce öğrencinin yaz tatilini dolu dolu geçirmesine olanak sağlıyor. Kademeli normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler hız kazandı. 4-5-6. sınıf öğrencilerinin (4 sınıfa geçmiş, 6. sınıfı bitirmiş) yaz tatillerini daha faydalı ve eğlenceli hale getirmek için her yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören Bilge Çocuk Yaz Okulu bu yıl da koronavirüs tedbirleri alınarak öğrenci kabul edecek. Marka haline gelen Bilge Çocuk Yaz Okulu’nda öğrencilere bu yıl; adabımuaşeret, tiyatro, akıl ve zekâ oyunları gibi sosyal, zihinsel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak dersler verilecek. Bilge çocuklar ayrıca el işi, sinema ve ebru gibi faaliyet derslerine de katılacak. Çocuklar, her hafta bir gün Ümraniye Millet Bahçesi’nde golf oynayıp, boğaz turu ve piknik etkinliğinde de yer alacak. Çocuklar ayrıca kültürel bilinç oluşturmak için Ümraniye belediyesi Okçuluk Kulübü’nü de ziyaret edecek.

Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl sınırlı sayıda öğrencinin kabul edileceği Bilge Çocuk Yaz Okulu, Necip Fazıl Kültür ve Eğitim Merkezi’nde 26 Temmuz’da başlayacak ve dört hafta sürecek.  

Kayıt yaptırmak isteyenler, (216) 364 36 73 numaralı telefondan bilgi alabilirler.