ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Havayı Koklayan Adam Ümraniyeli Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Tarih : 26 Aralık 2019
Havayı Koklayan Adam Ümraniyeli Öğrencilerle Bir Araya GeldiÜnlü meteoroloji uzmanı Bünyamin Sürmeli Kültür-Sanat Okulda Başlar programı kapsamında Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Ünlü meteoroloji uzmanı Bünyamin Sürmeli Kültür-Sanat Okulda Başlar programı kapsamında Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve Ümraniye ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu Kültür-Sanat Okulda Başlar programları devam ediyor. Her programda alanında uzman olan isimler farklı okullarda öğrencilerle bir araya geliyor.

Havayı Koklayan Adam olarak da tanınan CNN Türk’te hava durumunu sunan meteoroloji uzmanı Bünyamin Sürmeli, Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek “Küresel Isınma ve İklim Değişikliği” konusuyla ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Bünyamin Sürmeli, öğrencilere verdiği seminerde küresel ısınma ve iklim değişikliğine neden olan unsurları ve oluşturduğu etkileri ele alarak, küresel ısınma ve iklim değişikliğinin nasıl durdurulabileceğine ilişkin bilgiler aktardı.

Sürmeli’nin katıldığı program, Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi öğrencilerinden büyük alkış aldı.

FOTO GALERİ