GÜMÜŞHANELİLER BAŞKAN YILDIRIM’I AĞIRLADI

Tarih : 08 Mart 2024
GÜMÜŞHANELİLER BAŞKAN YILDIRIM'I AĞIRLADIÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Gümüşhane Köse Kayadibi derneğini ziyaret etti.

Gümüşhaneli hemşehrilerle bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım, “Gecemiz mübarek olsun. Gümüşhaneli kardeşlerimizle bir araya geldik. Misafirperverliğinizden dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Biliyosunuz önümüzde çok önemli bir seçim var. Ülke olarak zor günlerden geçtik. Seller, yangınlar ve en son yaşadığımız asrın felaketi deprem hadisesi hepimizi derinden yaraladı. Ama elhamdülillah ülke olarak Cumhurbaşkanımızın önderliğinde kalkınmayı bildik ve kısa süre içerisinde ordaki kardeşlerimizin yaralarını sarmaya başladık. Rabbim ülkemize ve milletimize bir daha böyle bir afet yaşatmasın. Tüm bu olumsuzluklara rağmen belediye olarak hizmetlerimizi sürdürmeye çalıştık. Sizlere layık olabilmek için var gücümüzle çalıştık. 4.5 yıl gibi kısa bir sürede 271 eser yaptık. İnşallah bu hizmetlerimiz 31 Mart sonrası da devam edecek. İstanbul’u muradına erdirirsek daha hızlı hizmet etme şansımız olacaktır” dedi.