ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Gönülden Gönüle Giyim Mağazası Açıldı

Tarih : 14 Ağustos 2020
Gönülden Gönüle Giyim Mağazası AçıldıÜmraniye Belediyesi tarafından sosyal destek kartı bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanması için Gönülden Gönüle Giyim Mağazası açıldı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, yardımlaşma müessesinin inançlarımızdan geldiğini belirterek, belediye olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını söyledi.

 

Ümraniye Belediyesi tarafından sosyal destek kartı bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanması için Gönülden Gönüle Giyim Mağazası açıldı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, yardımlaşma müessesinin inançlarımızdan geldiğini belirterek, belediye olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını söyledi.

Ümraniye Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Necip Fazıl Mahallesi’nde Gönülden Gönüle Giyim Mağazası açıldı. Mağazanın açılışı nedeniyle düzenlenen programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollağoğlu, MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakıroğlu, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gönül belediyeciliği ve sosyal belediyecilik anlayışının aslında AK Parti iktidarı ile uzun bir süredir ülkemizde yerleşen bir anlayış olduğunu belirten Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ihtiyaç sahibi insanlara yapılan yardımların dünyada benzeri olmayan bir dayanışma örneği oluşturduğunu söyledi.  Ümraniye Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi insanlara yönelik yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Yıldırım, “Bizim Ümraniye Belediyemiz olarak ihtiyaç sahibi halkımıza hem yiyecek konusunda hem giyecek konusunda daha önce marketlerimiz vardı biliyorsunuz. Biz bunları Sosyal Destek Kart’a çevirdik. Marketlerimizi tadil ettik. Bunlardan bir tanesi de bugün açacağımız ‘Gönülden Gönüle Giyim Mağazası’ haline getirdik. Vatandaşlarımız artık giyim ihtiyaçlarını da kartla alabilecekler. Sağ olsunlar hayır sahibi vatandaşlarımız, onların gayretleri ile ihtiyaç sahipleri, beş yüz metrekareden oluşan bu güzel marketimizden gelip herhangi bir lüks mağazadan alışveriş edecek gibi çocuğunun, kendinin ya da eşinin ihtiyacını buradan giderebilecek” şeklinde konuştu.

Yardımlaşma müessesesinin önemine değinen Başkan Yıldırım, “Bu sosyal işlerimiz önemli. Covid-19 münasebeti ile bilhassa Ramazan ayında belediyemiz, STK’larımızla birlikte çok ciddi yardımlar yaptı. Zannedersem ilçe belediyeler arasında en büyük yardımı bizim belediyemiz yaptı İstanbul’da. Yetmiş bine yakın koli dağıttık” ifadelerini kullandı.

Gönülden Gönüle Giyim Mağazası, yapılan konuşmaların ardından dualarla açıldı. Giyim mağazasından sosyal destek kartı sahibi olan vatandaşlar yararlanabilecek.  

FOTO GALERİ