ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Gizem Dolu Anadolu Sergisi Ümraniye’de

Tarih : 22 Ekim 2019
Gizem Dolu Anadolu Sergisi Ümraniye'deÜmraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi, Resul Çelik’in “Gizem Dolu Anadolu” adlı fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergi 15 Kasım’a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi, Resul Çelik’in “Gizem Dolu Anadolu” adlı fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergi 15 Kasım’a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Yeni kültür-sanat sezonunun başlamasıyla birlikte birbirinden farklı onlarca etkinlik Ümraniyeli sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Konserlerden tiyatro oyunlarına, konferanslardan sergilere kadar birçok kültürel ve sanatsal etkinlik yıl boyunca devam edecek.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2019-2020 Kültür-Sanat Sezonu’nun açılış töreni geçtiğimiz günlerde Nikâh Sarayı’nda yapılmıştı. Düzenlenen açılış programında Fotoğraf Sanatçısı Resul Çelik’in “Gizem Dolu Anadolu” adlı fotoğraf sergisinin açılışı da Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından gerçekleştirilmişti. Açılışa katılan sanatseverler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan sergi, Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’ne taşındı.

Türkiye’de ve yurt dışında açmış olduğu birçok fotoğraf sergisiyle tanınan Resul Çelik’in “Gizem Dolu Anadolu” adlı fotoğraf sergisi 37 fotoğraftan oluşuyor. Türkiye’nin eşsiz doğa manzaralarının, önemli tarihi mekanlarının ve portlerin yer aldığı sergi 15 Kasım’a kadar ziyarete açık olacak.

FOTO GALERİ