ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

GİRESUNLULAR ÜMRANİYE’DE BULUŞTU

Tarih : 08 Mart 2024
GİRESUNLULAR ÜMRANİYE'DE BULUŞTUÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Giresunlu hemşehrilerle birlik ve dayanışma programında bir araya geldi.

Ümraniye Nikah Sarayı’nda Giresunlu hemşehriler ile düzenlenen programa Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tuğba Işık Ercan, Hasan Turan, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya ve Giresun Federasyonu Genel Başkanı Muhterem Memiş katıldı.

Giresunlularla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İsmet Yıldırım, kadın misafirlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, tüm katılımcılara teşekkür etti. Başkan Yıldırım, son 5 yılda ülkede yaşanan doğal afetlere rağmen Ümraniye’de çok güzel işler yaptıklarının altını çizerek, “AK Parti belediyeciliğinin özünde halka hizmet etmek var. Rabbim, sizlere hizmet etmekten bizi mahrum bırakmasın” dedi. 

İstanbul’un 2019'dan bu yana hizmet göremediğini söyleyerek konuşmasına devam eden Yıldırım, “Bir yol dahi yapamadılar. Trafikte ciddi sorunlar yaşanıyor. Vatandaşın vakti yollarda geçiyor. Geçen günlerde metroya bindiğimde pislik içinde olduğunu görünce çok üzüldüm. Sevgili hemşehrilerim İstanbul’u muradına erdirelim ki, Ümraniye’miz de daha çok hizmet yapalım. Ama beni de unutmayın” dedi. 

FOTO GALERİ