GELECEĞE HAZIRLAYAN KURSLARIN KAYITLARI BAŞLADI

Tarih : 10 Haziran 2021
GELECEĞE HAZIRLAYAN KURSLARIN KAYITLARI BAŞLADIÜmraniye Belediyesi tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı’na hazırlanan öğrenciler için düzenlenen kursların kayıtları başladı.

Gençlerin iyi bir lisede eğitim görmelerini amaçlayan Ümraniye Belediyesi kurslar düzenleyerek, öğrencilerin çalışmalarına önemli katkı sağlıyor. Bu doğrultuda her yıl düzenlenen ve yüzlerce gencin iyi bir lisede kaliteli eğitim almasına vesile olan Ümraniye Belediyesi bu yıl da LGS Hazırlık Kursları’nın kayıtlarını başlattı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda öğrenci kabul edilecek olan kurslarda; Türkçe, matematik, İngilizce, fen bilimleri, İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersleri verilecek. Kurslara kesin kayıtlar düzenlenecek seviye tespit sınavının ardından yapılacak. Dersler hafta sonları Necip Fazıl Kültür Merkezi ve Aliya İzzetbegoviç Kültür Merkezi’nde verilecek. Kayıtların 8 Ağustos’a kadar devam edeceği LGS Kursları, 21 Ağustos’ta başlayacak.

KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ