GAZİLER GÜNÜ ÜMRANİYE’DE KUTLANDI

Tarih : 19 Eylül 2022
GAZİLER GÜNÜ ÜMRANİYE'DE KUTLANDIBaşkan İsmet Yıldırım, Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Yıldırım, her zaman gazilerin yanında olduklarının altını çizdi.

Ümraniye Belediyesi 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir etkinlik düzenledi. Nikâh Sarayı Sultan Salon’da yapılan programa Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın, gaziler ve yakınları katıldı. Başkan İsmet Yıldırım programda gazilerle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada, “Sizler vatan müdafaası için gözünü kırpmadan canınızı ortaya koydunuz. Bizim için kıymetiniz çok büyük. Sizlerle bu özel gün nedeniyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Ümraniye Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi isterim. Gaziler Günü’nüzü en içten duygularla kutluyorum. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ahirete göç eden gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara da sağlık diliyorum” dedi.

Program, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.