ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Minnetle Anıldı

Tarih : 10 Kasım 2020
Gazi Mustafa Kemal Atatürk  Minnetle AnıldıTürkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 82’nci yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıldı.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 82’nci yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıldı.

Ümraniye Belediyesi’nin bahçesinde bulunan Atatürk anıtında 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi. Törene Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal, siyasi partilerin temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Törenin başlamasından sonra Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal, 4. Kara Havacılık Komutanlığı’ndan Binbaşı Serkan Özer, siyasi parti temsilcileri ve gaziler Atatürk anıtına çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. Çelenk sunumunun ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde ise siren sesleri ile birlikte saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı okunduktan sonra ise bayraklar yarıya indirildi.

FOTO GALERİ