ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

FETHİN SEMBOLÜNE ZİYARETLER YENİDEN BAŞLADI

Tarih : 25 Haziran 2021
FETHİN SEMBOLÜNE ZİYARETLER YENİDEN BAŞLADIÜmraniye Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl yeniden ibadete açılan Ayasofya Camii’ne düzenlenen geziler, normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte yeniden başladı.

1934’te ibadete kapatılarak müzeye dönüştürülen, İstanbul’un Fethi’nin sembolü olan Ayasofya Camii, geçtiğimiz yıl 24 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden ibadete açılmıştı.

Ümraniye Belediyesi 86 yıllık hasretin sona ermesiyle birlikte Ayasofya Camii’ne geziler düzenlemeye başlamıştı. Koronavirüs salgını nedeniyle durdurulan Ayasofya Camii gezileri, normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte tekrar düzenlenmeye başladı.

Salı ve perşembe günleri düzenlenecek olan geziler için; Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Necip Fazıl Kültür ve Eğitim Merkezi,  Aliya İzzet Begoviç Kültür Merkezi,  Cemil Meriç Gençlik ve Kültür Merkezi, Mehmet Akif Kültür ve Eğitim Merkezi ve Ümraniye Belediyesi önünden ücretsiz servisler kaldırılacak.

Ayasofya Camii gezilerine katılmak ve bilgi almak isteyenler, (216) 443 56 00 (Dâhili: 1137, 1184, 1497) numaralı telefondan bilgi alabilirler.

FOTO GALERİ