ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ERDEM BAYAZIT BİLGİ EVİ’NDE KURSLAR YENİDEN BAŞLIYOR

Tarih : 02 Ocak 2023
ERDEM BAYAZIT BİLGİ EVİ'NDE KURSLAR YENİDEN BAŞLIYORÜmraniye Belediyesi bünyesinde yer alan Erdem Bayazıt Bilgi Evi’nde kurslar yeniden başlıyor. Düzenlenecek olan Takviye Kursları, Kış Kur’an Kursu, Satranç Kursu ve İğne Oyası ve El Nakışı Kursu ile Elde Türk İşlemeleri Kursu’na müracaatlar online olarak yapılacak.

Ümraniye Belediyesi her yaş ve kesimden vatandaşın ihtiyaçlarına karşılık verecek kurslar düzenlemeye devam ediyor. Bu kez de,  faaliyetlerine yeniden başlayan Erdem Bayazıt Bilgi Evi’nde; Takviye Kursları, Kış Kur’an Kursu, Satranç Kursu ve İğne Oyası ve El Nakışı Kursu ile Elde Türk İşlemeleri Kursu düzenlenecek. Kurslara müracaat, belediyenin resmi web sitesi üzerinden online olarak yapılacak.

Takviye Kursları

Takviye Kursları, 4-5-6-7. sınıf öğrencileri için düzenlenecek. Öğrencilere; Türkçe, matematik, İngilizce ve fen bilimleri dersleri verilecek. Takviye Kurslarına kayıt için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

bit.ly/ErdemBayazitKurs

Kış Kur’an Kursu

Elifba, Kur'an-ı Kerîm, ilmihal, adabımuaşeret ve kültürel gezileri kapsayan Kış Kur'an Kursu'na kayıtlar kontenjanla sınırlı olacak. Kursa, en az 1. sınıfı bitirmiş çocuklar ile henüz 7. sınıfa geçmiş yaş aralığındaki çocuklar kabul edilecek. Kış Kur’an Kursu’na kayıt için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

bit.ly/KuranKursuUmr

Satranç Kursu

Satranç Kursu eğitimleri 7-14 yaş grubu öğrencilere verilecek. Kayıtlar kontenjanla sınırlı olacak. Satranç Kursu’na kayıt için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

bit.ly/SatrancKursuUmr

İğne Oyası ve El Nakışı Kursu

İğne Oyası ve El Nakışı Kursu’na okuryazar olan, 13 yaşını tamamlamış kurs programının öngördüğü temel becerileri geçekleştirebilecek yeterliliğe (fiziksel, psikomotor) sahip olan kişiler kabul edilecek.

Elde Türk İşlemeleri Kursu

Kursa; okuma yazma bilen veya ilkokul mezunu olan, mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlikleri yapacak bedensel ve fiziksel özelliklere sahip kişiler kabul edilecek. Elde Türk İşlemeleri Kursu’nda kursiyerlere; geleneksel Türk işleme sanatları, işlemeye hazırlık, desen panosu ve tasarımları, tel kırma, hesap işi, elde Türk işi, işlemelerin bakımı ve korunması ile kumaş onarım teknikleri eğitimleri verilecek. İğne Oyası ve El Nakışı Kursu ile Elde Türk İşlemeleri Kursu’na kayıt için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

bit.ly/3WU7NQQ

Adres: Armağanevler Mahallesi 23 Nisan Caddesi No:17 Ümraniye/İstanbul

Telefon: (216) 521 29 84

FOTO GALERİ