ENGELSİZ KORO, PERFORMANSIYLA HAYRAN BIRAKTI

Tarih : 24 Kasım 2022
ENGELSİZ KORO, PERFORMANSIYLA HAYRAN BIRAKTIÜmraniye Belediyesi Kadın Aile Hizmetleri müdürlüğü bünyesinde yer alan “Engelsiz Sesler Korosu” ekibi Togemder Özel eğitim merkezi öğretmen ve öğrencilerini misafir etti.

Ümraniye de yaşayan engelliler, sanatla ve müzikle hayata tutunmaya devam ediyor. Müzik akademisi çatısı altında eğitim alan ve tamamı Ümraniye Belediyesi Kadın Aile Hizmetleri müdürlüğü bünyesinde yer alan engelli vatandaşlardan oluşan “Engelsiz Sesler Korosu” Togemder Özel eğitim merkezi öğretmen ve öğrencilerini misafir ederek mini bir konser verdiler. Türk halk müziğinden eserler seslendiren engelsiz sesler korosu sergiledikleri performanslarıyla dinleyenleri hayran bıraktılar.