Engelliler Korosunun Konserine Öğrencilerden Yoğun İlgi

Tarih : 05 Aralık 2019
Engelliler Korosunun Konserine Öğrencilerden Yoğun İlgiÜmraniye Belediyesi Engelliler Merkezi’nde kayıtlı olan engellilerden oluşan koro, Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nde konser verdi. Konsere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Ümraniye Belediyesi Engelliler Korosu, Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün müşterek olarak düzenlediği Kültür-Sanat Okulda Başlar programları kapsamında Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nde bir konser verdi. Koronun bu konseri, öğrenciler tarafından ilgi ile izlendi. Öğrenciler, koronun seslendirdiği türkülerle keyifli bir zaman geçirdi.