Engelliler İçin Sinema Günleri

Tarih : 13 Mart 2020
Engelliler İçin Sinema GünleriÜmraniye Belediyesi tarafından sinemaya gidemeyen engelli vatandaşlar için sinema günleri düzenlendi.

Ümraniye Belediyesi tarafından Gülden Soyak Tüfekçi Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezi’nde engelliler için sinema günleri düzenlendi. “Mısırlar Bizden İzlemesi Sizden” sloganı ile başlayan sinema günleri daha ilk seferde engelli vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Oluşturulan sinema ortamında ve mısır eşliğinde film izleyen vatandaşlar, eğlenceli bir gün geçirdi.

Sinemada gösterilen filmi izleyen Zeynep İnci, “Biz engelliler olarak sinemaya gitmekte güçlük çekiyoruz. Böyle bir isteğimiz vardı. Belediye Başkanımıza iletmiştik zaten. Sinemayı ayağımıza getirdiler. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Keyifli bir gün geçirdiklerini belirten Yıldız Tunçbilek ise, “Bizim için çok güzel oldu. Normal şartlarda bizler sinemaya fazla gidemiyoruz. Bizim için çok büyük değişiklik oldu. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.