ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

EN KEYİFLİ YARIYIL TATİLİ ÜMRANİYE’DE YAŞANIR

Tarih : 10 Şubat 2021
EN KEYİFLİ YARIYIL TATİLİ ÜMRANİYE'DE YAŞANIRÜmraniyeli çocuklar, Ümraniye Belediyesi tarafından hazırlanan yarıyıl etkinliklerini keyifle takip ediyor. Çocuklar sahnelenen oyunlarda eğlenceli vakit geçiriyor.

Ümraniyeli çocuklar, Ümraniye Belediyesi tarafından hazırlanan yarıyıl etkinliklerini keyifle takip ediyor. Çocuklar sahnelenen oyunlarda eğlenceli vakit geçiriyor.

Ümraniye Belediyesi,  okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle çocuklar için bir etkinlik dizisi hazırladı. Covid-19 tedbirlerinden dolayı, çocukların sokağa çıkma zamanı olan 13.00-16.00 saatleri arasında sahnelenen oyunlar, çocuklar tarafından büyük ilgiyle izleniyor. Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkinlikler; maske, temizlik ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak;  Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenleniyor.

Etkinliklerin ilk haftası geride kalırken, sahnelenen “Tabletler Havaya Çocuklar Doğaya”, “Çocuklarda Kitap Sevgisi”, “Ayşe’nin Rüyası”, “Ekolojik Hayal”, “Büyülü Orman” ve “Annelerimiz” adlı oyunlar minik sanatseverlerden büyük alkış aldı. 5-12 yaş grubu için ücretsiz olarak sahnelenen oyunlar, 12.02.2021 tarihine kadar devam edecek.

Yarıyıl etkinliklerinin detaylarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Etkinlik Takvimi

FOTO GALERİ