Eğitimci-Yazar Taşçı Gençlerle Bir Araya Geldi

Tarih : 13 Kasım 2019
Eğitimci-Yazar Taşçı Gençlerle Bir Araya GeldiAtatürk Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, Kültür-Sanat Okulda Başlar Programları kapsamında Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı’yı misafir etti.

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün müşterek olarak düzenlediği Kültür-Sanat Okulda Başlar programları devam ediyor. Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı, bu programlar kapsamında Atatürk Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

‘Hayattan Sahneler’ adlı seminerinde öğrencilere hayatın temel prensiplerinden bahseden Dursun Ali Taşçı, sadece başarı odaklı yaşanmayacağını, başarının ölçüsünün iyi insan olabilmeyle bağlantılı olduğunu vurguladı.

Tarihten ve günümüzden örneklerin verildiği seminer, öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.