Edebiyat Araştırmacısı Prof. Dr. Azmi Bilgin Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Tarih : 27 Kasım 2019
 Edebiyat Araştırmacısı Prof. Dr. Azmi Bilgin Öğrencilerle Bir Araya GeldiEdebiyat Araştırmacısı-Akademisyen Prof. Dr. Azmi Bilgin, Kültür-Sanat Okulda Başlar programının konuğu oldu.

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birlikte düzenlenen ve öğrencilerin büyük bir ilgiyle takip ettiği Kültür-Sanat Okulda Başlar programının konuğu Akademisyen Prof. Dr. Azmi Bilgin oldu.

Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen programda Prof. Dr. Azmi Bilgin, öğrencilere Türk Tasavvuf Şiiri’nin Seyri adlı bir seminer verdi. Öğrenciler düzenlenen programı ilgiyle takip etti.