ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Dursun Ali Erzincanlı Ümraniyelilerle Buluştu

Tarih : 30 Mayıs 2019
Dursun Ali Erzincanlı Ümraniyelilerle BuluştuÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri devam ediyor. İlçe sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, binlerce Ümraniyeli etkinlik alanında bir araya geliyor.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri devam ediyor. İlçe sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, binlerce Ümraniyeli etkinlik alanında bir araya geliyor.

Ümraniye Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan sanatçılar, akademisyen ve yazarlar Ümraniyelilerin gönül dünyalarına sesleniyor. Ramazan’ın bereketini teneffüs etmek isteyenlerin bir araya geldiği, Ramazan Etkinlik Alanı’nda her akşam birbirinden güzel etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda 27 Mayıs Çarşamba akşamı iftardan önce Karagöz ve Hacivat Mahallemize Geldi tiyatro oyununu izleyen çocuklar, ardından Çanakkale Geçilmez animasyon filmini seyrettiler.

Etkinlikler, iftardan sonra okunan mukâbele ile devam etti. Kılınan teravih namazının ardından Dursun Ali Erzincanlı okuduğu şiirlerle Ramazan Etkinlik Alanındaki Ümraniyelilere duygu dolu anlar yaşattı.

FOTO GALERİ