DİN GÖREVLİLERİ ÜMRANİYE’DE BİR ARAYA GELDİ

Tarih : 28 Şubat 2024
DİN GÖREVLİLERİ ÜMRANİYE'DE BİR ARAYA GELDİÜmraniye Müftülüğü’nün yapmış olduğu aylık mutat toplantısı Başkan İsmet Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşti.

Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen programa Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, Ümraniye İlçe Müftüsü Abdülkerim Çelik ve din görevlileri katıldı.

Din görevlileri ile bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım, yaptığı konuşmada; “Din hizmetleri diyanetimiz eliyle İstanbul’umuzda, 39 ilçede çok şükür devam ediyor. Ümraniye’de iyi bir birlikteliğimiz var. 4-6 yaş Kur’an kurslarımız, geçlik merkezlerimiz ve camiilerimiz var” dedi.

4-6 yaş çocukların eğitimini çok önemsediğini söyleyerek konuşmasını sürdüren Başkan Yıldırım “İnşallah yeniden seçilirsek hizmetlerimiz devam edecek. Ancak İstanbul’da da hizmet istiyorsak tercihimizi Murat Başkanı’mızdan yana kullanmamız gerekiyor” dedi.