ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Diksiyon ve Beden Dili Kursu’nun İkinci Dönem Dersleri Başladı

Tarih : 11 Şubat 2020
Diksiyon ve Beden Dili Kursu'nun İkinci Dönem Dersleri BaşladıÜmraniye Belediyesi Görsel Sanatlar ve Drama Akademisi bünyesinde yürütülen Diksiyon ve Beden Dili Kursu’nun ikinci dönem dersleri başladı. Başarılı bir dönemin ardından başlayan ikinci dönem derslerine kursiyerler yoğun ilgi gösterdi.

Ümraniye Belediyesi Görsel Sanatlar ve Drama Akademisi bünyesinde yürütülen Diksiyon ve Beden Dili Kursu’nun ikinci dönem dersleri başladı. Başarılı bir dönemin ardından başlayan ikinci dönem derslerine kursiyerler yoğun ilgi gösterdi.

Ümraniye Belediyesi Görsel Sanatlar ve Drama Akademisi bünyesinde devam eden Diksiyon ve Beden Dili Kursu, ikinci dönem kursiyer kayıtlarının tamamlanmasının ardından derslere başladı. İlk dönem olduğu gibi kursiyerler ikinci dönem de yoğun ilgi gösterdi. Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam edecek kurslara 100’ün üzerinde öğrenci kayıt yaptırdı.  Pazartesi gündüz ve akşam grubu olmak üzere gerçekleşecek dersler, 12 hafta boyunca devam edecek.

Yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Öğretim Görevlisi Nihal Kocaağa, “Beklentimizin üzerinde bir katılım sağlandı. Bugün hem sabah, hem akşam olmak üzere iki grubumuz olacak ve 100 kişinin üzerinde kaydımız var. Buradan da aslında Ümraniye halkının eğitime özellikle de diksiyon ve beden dili eğitimine ne kadar çok önem verdiğini bir kere daha görmüş oluyoruz” dedi.

Derslerin içeriğine de değinen Nihal Kocaağa, “12 hafta boyunca beden dili, diksiyon, hitabet kapsamında güzel bir eğitim yapacağız. Kursiyerlerimizde oluşturmak istediğimiz ana hedefimiz öncelikle toplum karşısında konuşma, toplum karşısında konuşurken beden dilini kullanma ve bunu yönetebilmek. Tabi bununla birlikte İstanbul Türkçesi'nin düzgün kullanımı, nefesin doğru kullanımı ve beden dili ile ilgili hem kendimizde hem de muhatap olduğumuz arkadaşlarda ufak şifrelerin çözümü olacak bizim içeriğimiz. Güzel ve keyifli bir 12 haftayı dolu dolu geçireceğiz” diye konuştu.

FOTO GALERİ