ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

DADAŞLAR BAŞKAN YILDIRIM'I DERNEKTE AĞIRLADI

Tarih : 07 Mart 2024
DADAŞLAR BAŞKAN YILDIRIM'I DERNEKTE AĞIRLADIÜmraniye’deki dernek ve STK'lar sık sık bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım bu kez de Erzurum Canören köyü dadaşlarıyla bir araya geldi.

Seçim çalışmaları için gece gündüz demeden sahadaki çalışmalarına devam eden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu kez de Erzurum İli Canören Köyü Derneği’nde dadaşlarla bir araya geldi.

 Başkan İsmet Yıldırım, "Çok değerli hemşehrilerim, komşularım bizleri böyle bir akşamda bir araya getiren Mevlama hamd olsun. Erzurum ve Erzurumlular başkadır. Her zaman işini bilir. Dadaşlar her zaman hakkın yanında yer alır. Kardeşlerim, biz Ümraniye Belediyesi olarak sosyal belediyecilikte bir çok projeye ve hizmete imza attık. 350 yaşlı, kimsesiz vatandaşımıza bizler bakıyoruz. Günde iki öğün yemek veriyoruz. Bizim işimiz gönül işi. Kardeşlerim, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin uyumlu olması gerekiyor. Bakın 5 yıldır İstanbul ne halde. Bu sebeple İstanbul’u muradına erdirmemiz lazım.  Ümraniye’de de hizmetlerimize devam etmek istiyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz. Biz bu millete hizmet için varız. Dadaşlar her zaman işini bilir. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

FOTO GALERİ