Çok Amaçlı Sahaların Yapım Çalışması Sürüyor

Tarih : 11 Aralık 2020
Çok Amaçlı Sahaların Yapım Çalışması SürüyorÜmraniye Belediyesi tarafından ilçenin çeşitli noktalarında planlanan 6 adet çok amaçlı sahanın yapım çalışmaları sürüyor. Çalışmalar tamamlandığında sporseverler daha kullanışlı spor alanlarına kavuşacak.

Ümraniye Belediyesi, gençlerin daha kullanışlı ve modern spor alanlarına kavuşması için gerçekleştirdiği çok amaçlı saha çalışmalarını 6 farklı noktada sürdürüyor. Elmalıkent Şehitler Parkı, Hekimbaşı Sağlık Ocağı Parkı, Piri Reis Parkı, Karacoğlan Parkı, Esenşehir Leylak Sokak’ta yeni yapılan park içerisinde ve Elmalıkent Mahallesi Atatürk Caddesi’nde planlanan çok amaçlı sahaların çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor. Çok amaçlı sahalardaki çalışmaların kısa sürede tamamlanarak sporseverlerin hizmetine sunulması hedefleniyor.