ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Çocukların ve Yetişkinlerin Gönüllerince Eğlendiği ‘Çocuk ve Aile Şenliği’ Sona Erdi

Tarih : 01 Temmuz 2019
 Çocukların ve Yetişkinlerin Gönüllerince Eğlendiği ‘Çocuk ve Aile Şenliği' Sona ErdiYoğun bir katılımla 16 gün boyunca devam eden ve çocukların aileleriyle birlikte doyasıya eğlendiği ‘Çocuk ve Aile Şenliği’ 30 Haziran Pazar günü sona erdi.

Yoğun bir katılımla 16 gün boyunca devam eden ve çocukların aileleriyle birlikte doyasıya eğlendiği ‘Çocuk ve Aile Şenliği’ 30 Haziran Pazar günü sona erdi.

Tüm çocukların ve ailelerin doyasıya eğlendiği, her yaşa hitap eden birbirinden farklı etkinlikler, yarışmalar, sürprizler ve konserler ve çeşitli aktiviteler Ümraniye Santral Etkinlik alanında Ümraniyelilerle buluştu. Yoğun katılımla başlayan ‘Çocuk ve Aile Şenliği’nde 16 gün boyunca çocuklar, hazırlanan 40 etkinlik ile eğlencenin tadını çıkarıp, enerjilerini attı. Şenlikte unutulmayan ebevynler ise; düzenlenen söyleşiler, yarışmalar ve ünlü şarkıcıların konserleriyle hoş vakit geçirdi. Çocukların gönüllerince eğlendiği oyun alanında; İnterakif Çocuk Oyunları, Çocuk Sineması, Action Team Rampa Show, Çocuk Tiyatrosu, Jonklör Gösterisi, Çocuk Oyunları Gençlik Söyleşisi, İllüzyon Show, Müzikal Gösteri, Geleneksel Çocuk Oyunları, Gençlik Konseri, Şişme Maskotlar, Süpriz Hediyeler, Hacivat Karagöz Gösterisi, Bubble Show, Cambaz Gösterisi, Aileler Yarışıyor ve Vantrolog Kukla Gösterisi yer aldı.

Her gün binlerce kişinin ağırlandığı şenlik, 30 Haziran Pazar günü sona erdi.

FOTO GALERİ