Çocuklar Tiyatro Oyunları İzleyerek Eğlendi

Tarih : 13 Ocak 2020
Çocuklar Tiyatro Oyunları İzleyerek EğlendiÜmraniyeli çocuklar hafta sonu Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro oyunlarını izleyerek gönüllerince eğlendi.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği programlar tüm hızıyla devam ediyor. Çocuk Tiyatroları her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da yoğun ilgi gördü. Çocuklar sahnelenen oyunları izleyerek haftanın yorgunluğunu attı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde “Kahraman Kedi”, Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde “Alaaddin’in Sihirsiz Lambası” ve Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde ise “Sakar Zeze” adlı oyunlar sahnelendi.