ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Çocuklar Muhteşem Cuma Programı İle Doyasıya Eğlendi

Tarih : 09 Mayıs 2020
Çocuklar Muhteşem Cuma Programı İle Doyasıya EğlendiÜmraniye Belediyesi tarafından bu hafta ikincisi gerçekleştirilen ‘Ümraniye Belediyesi ile Muhteşem Cuma’ programı, çocuklara eğlenceli bir gün yaşattı. Programı izleyen çocuklar, sihirbazlık ve kukla gösterileri ile doyasıya eğlenirken, çocuklar düzenlenen yarışmalarla bir çok hediye kazandı.

 

Ümraniye Belediyesi tarafından bu hafta ikincisi gerçekleştirilen ‘Ümraniye Belediyesi ile Muhteşem Cuma’ programı, çocuklara eğlenceli bir gün yaşattı. Programı izleyen çocuklar, sihirbazlık ve kukla gösterileri ile doyasıya eğlenirken, çocuklar düzenlenen yarışmalarla bir çok hediye kazandı.

Ümraniye Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle evde kalan çocukların eğlenmesi için sosyal medya üzerinden ‘Ümraniye Belediyesi ile Muhteşem Cuma’ isimli bir eğlence programı gerçekleştirdi. Programda sihirbazlık gösterilerinin yanı sıra kukla gösterisi ile çocuklar doyasıya eğlendi. Pandomim gösterisinin de yer aldığı programda ayrıca yarışmalar düzenlendi. Yarışmalara katılan çocuklara program esnasında onlarca hediye dağıtıldı. Cuma günleri saat 14.00 sıralarında yayınlanan program önümüzdeki haftalarda da devam edecek.

FOTO GALERİ