ÇOCUKLAR BAŞKAN YILDIRIM’I OYUNLARINA ALDI

Tarih : 24 Haziran 2021
ÇOCUKLAR BAŞKAN YILDIRIM'I OYUNLARINA ALDIBaşkan İsmet Yıldırım, belediye tarafından yenilenen Elmalıkent’teki Bisan Sitesi’nde yer alan çok amaçlı spor sahasında incelemelerde bulunarak, çocuklarla voleybol maçı yaptı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım göreve geldiğinden bu yana çocuk ve gençlerin kaliteli zaman geçirip, spor yapmalarına imkân sağlayacak birçok yeni tesisi hizmete açıp, mevcut olanları da yeniledi. Başkan İsmet Yıldırım fırsat buldukça da çocuk ve gençlerle bu tesislerde bir araya gelerek, onlarla zaman geçiriyor. Başkan Yıldırım bu sefer de Bisan Sitesi’ndeki çok amaçlı spor sahasındaki çocukların oyunlarına katıldı. Yıldırım’la çocukların yaptığı voleybol maçı renkli görüntülere sahne oldu.

Başkan İsmet Yıldırım, çocuklara iyi tatiller dileyerek, onları mutlu edecek yeni proje ve etkinliklerin sözünü verdi.