Çocuk Tiyatroları Yoğun İlgi Gördü

Tarih : 28 Ekim 2019
Çocuk Tiyatroları Yoğun İlgi GördüÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk tiyatroları bu hafta da büyük ilgi gördü. Oyunları izleyen Ümraniyeli çocuklar mutlu bir hafta sonu geçirdi.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk tiyatroları bu hafta da büyük ilgi gördü. Oyunları izleyen Ümraniyeli çocuklar, mutlu bir hafta sonu geçirdi.

Ümraniye’de her hafta sonu üç farklı tiyatro oyunu, Ümraniyeli çocuklarla buluşmaya devam ediyor. Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün organize ettiği birbirinden eğlenceli oyunlar, çocuklarla buluşuyor.  Bu hafta sonunda da Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde ‘Kahraman Ağustos Böceği’, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde ‘İzci Kampı’, Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde ise ‘Renkler Şatosu’ isimli oyunlar, sahnelendi. Oyunları büyük bir ilgi ile izleyen çocuklar, mutlu ve keyifli bir hafta sonu geçirdi.