ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum Ümraniye’yi Ziyaret Etti

Tarih : 23 Aralık 2019
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum Ümraniye'yi Ziyaret EttiÇevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ümraniye’yi ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında Ümraniye Millet Bahçesi’ni gezen Bakan Kurum, millet bahçesinde karşılaştığı gençlerle voleybol oynadı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile birlikte gençlerle bir süre voleybol oynayan Bakan Kurum, daha sonra elektrikli aracın direksiyonuna geçerek millet bahçesini dolaştı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ümraniye’yi ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında Ümraniye Millet Bahçesi’ni gezen Bakan Kurum, millet bahçesinde karşılaştığı gençlerle voleybol oynadı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile birlikte gençlerle bir süre voleybol oynayan Bakan Kurum, daha sonra elektrikli aracın direksiyonuna geçerek millet bahçesini dolaştı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bugün Ümraniye’yi ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında Ümraniye Millet Bahçesi’ne de giden Kurum, burada millet bahçesi ile ilgili Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’dan bilgi aldı. Millet bahçesinde gezerken voleybol oynayan gençleri gören Bakan Kurum, gençlerin arasına katıldı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile birlikte oyuna katılan Bakan Kurum renkli görüntüler oluşturdu. Oyundan sonra bir hayli heyecanlandıkları görülen gençler ise, “Böyle bir sürpriz beklemiyorduk. İlk defa böyle bir şey yaşadık. Bizim için de güzel bir anı oldu” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gençlerle oynadığı voleybolun ardından elektrikli aracın direksiyonuna geçerek Ümraniye Millet Bahçesi’ni gezdi. Bu gezi sırasında vatandaşlar da Bakan Kurum’a yoğun ilgi gösterdi.

Bakan Kurum daha sonra Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile birlikte Tantavi Sosyal Tesisleri’ne geçti. Burada Bakan Kurum’a Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından Ümraniye’de yapılacak projelerle ilgili bir sunum yapıldı.

FOTO GALERİ