ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Camii Gençlik Akıl Oyunları ve Masa Tenisi Turnuvaları Sona Erdi

Tarih : 23 Temmuz 2019
Camii Gençlik Akıl Oyunları ve Masa Tenisi Turnuvaları Sona ErdiÜmraniye Belediyesi, çocukların zihinsel gelişimine katkıda bulunarak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutma amacıyla ilçe genelindeki hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Ümraniye Müftülüğü ile birlikte ortaklaşa düzenlenen Camii Gençlik ve Kuran Kursları Akıl Oyunları ile Masa Tenisi Turnuvaları sona erdi.

Ümraniye Belediyesi, çocukların zihinsel gelişimine katkıda bulunarak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutma amacıyla ilçe genelindeki hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Ümraniye Müftülüğü ile birlikte ortaklaşa düzenlenen Camii Gençlik ve Kuran Kursları Akıl Oyunları ile Masa Tenisi Turnuvaları sona erdi.

Ümraniye Belediyesi çocuklara yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Toplamda 19 kuran kursundan 130 öğrencinin katıldığı akıl oyunları ve masa tenisi turnuvalarının kapanışı Dudullu Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.  Akıl oyunları ve masa tenisi turnuvalarında ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde; reversi, mangala, hedef 4, 9 taş, masa tenisi branşlarıyla çocuklar hem eğlenip hem de öğrenmenin tadını çıkardılar.

Öte yandan turnuvaya katılan tüm çocuklar, ilçedeki sportif hizmetlerinden dolayı Ümraniye Belediyesine teşekkür ettiler.

Not: Futbol turnuvaları müsabakaları devam etmektedir.

FOTO GALERİ