Bisiklet Kulübü Kayıtları Başladı

Tarih : 12 Aralık 2019
Bisiklet Kulübü Kayıtları BaşladıÜmraniye Belediyesi tarafından açılan Bisiklet Kulübü kayıtları başladı. Kulübe kayıt yaptıran 7-14 yaş grubundaki çocuklar, kursların başlaması ile Ümraniye Trafik Eğitim Parkı’nda eğitim görecek.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından açılan Bisiklet Kulübü kayıtları başladı. Kulübe kayıt olan 7-14 yaş grubundaki çocuklar, Pazartesi ve Perşembe günleri 16.00-18.00 saatleri arasında düzenlenen kurslarda eğitim görecek. Eğitimler ise Ümraniye Trafik Eğitim Parkı’nda verilecek. Sınırlı sayıda belirlenen kontenjanlara başvuracak öğrenciler, Ümraniye Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ne giderek kayıt yaptırabilecek.