ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BİNLERCE KİŞİ ÜMRANİYE’DEKİ DEV ETKİNLİK ÇADIRI’NDA BULUŞUYOR

Tarih : 25 Mart 2024
BİNLERCE KİŞİ ÜMRANİYE'DEKİ DEV ETKİNLİK ÇADIRI'NDA BULUŞUYORÜmraniye Belediyesi tarafından kurulan etkinlik çadırı sayesinde ramazan ayı coşku ve bereketiyle devam ediyor. Çadırı ziyaret eden Başkan Yıldırım, stantları dolaşıp, Ağrı-Van Gecesi’ne katılarak, hemşehrilerle bir araya geldi.

Santral Meydanı’ndaki etkinlik çadırı, her gün binlerce kişiyi ağırlıyor. Birbirinden farklı çocuk oyunları, sahne gösterileri, söyleşiler, yöresel lezzet ve kültürlerin tanıtıldığı stantlar sayesinde Ümraniye’de ramazan dolu dolu geçiyor. İftardan önce “Şirinler Kayıp Köy-Animasyon Sinema Filmi” seyirciyle buluştu.

İftardan sonra ise etkinlik çadırında Ağrı- Van Gecesi düzenlendi. Programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katıldı. Coşkulu kalabalığa hitap eden Başkan Yıldırım, “Gecemiz mübarek olsun. Hamd olsun ramazan Ümraniye’de çok güzel geçiyor. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin. Etkinlik çadırımıza gelen tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. Allah, sizlerden de razı olsun” dedi.

FOTO GALERİ