ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Binicilik Şampiyonası Ümraniye Belediyesi'nin Desteği ile Yapıldı

Tarih : 18 Kasım 2019
Binicilik Şampiyonası Ümraniye Belediyesi'nin Desteği ile YapıldıTürkiye Binicilik Kupası İstanbul Şampiyonası Ümraniye Belediyesi’nin desteği ile yapıldı. Şampiyonaya katılan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “İstanbul’un en nezih binicilik kulüplerinden bir tanesini Ümraniye’de yapacağız ve İstanbul’a kazandıracağız” dedi.

Türkiye Binicilik Kupası İstanbul Şampiyonası Ümraniye Belediyesi’nin desteği ile yapıldı. Şampiyonaya katılan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “İstanbul’un en nezih binicilik kulüplerinden bir tanesini Ümraniye’de yapacağız ve İstanbul’a kazandıracağız” dedi.

Türkiye Binicilik Kupası İstanbul Şampiyonası’nın ikinci ayağı Çekmeköy’deki İstanbul Binicilik Kulübü’nde gerçekleşti. Ümraniye Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen şampiyonada dereceye giren binicilere ödüllerini Başkan İsmet Yıldırım vererek “Ata sporumuz olan bu spora gönül veren sizleri tebrik ediyorum. Biz de Ümraniye Belediyesi olarak İstanbul’un en nezih binicilik kulüplerinden bir tanesini Ümraniye’de yapacağız ve İstanbul’a kazandıracağız” şeklinde konuştu.

FOTO GALERİ